Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A Rákolaj hatásai képes leírás - Rákolaj.tlap.hu
részletek »

A Rákolaj hatásai - Rákolaj.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rakolaj.tlap.hu » A Rákolaj hatásai
Keresés
Találatok száma - 10 db
10 ok, hogy rákolajat fogyasszunk

10 ok, hogy rákolajat fogyasszunk

A rákolaj az Antarktisz és a Csendes-óceán északi, hideg és tiszta vizeiben élő apró rákfélékből, a krillekből származik. Az utóbbi években a kutatások középpontjába került, áldásos hatásait számos vizsgálat igazolta. Legfőbb összetevői az omega-3 zsírsavak és az antioxidánsok, melyeknek köszönhetően sokrétű hatást fejt ki az emberi szervezetre.

A krill olaj hatásai

A krill olaj hatásai

Fő alkalmazási területek: koleszterin-, vérnyomás-, gyulladáscsökkentő, az agy jelzőanyagainak serkentése depressziónál (alacsony Serotoninszint), szenvedélybetegségnél vagy hiperaktivitásnál (alacsony Dopaminszint), a kognitiv funkciók és a járás- és beszédközpontok javulása elvonókúra (nikotin, drog)

A krillolaj hatásairól

A krillolaj hatásairól

Fő alkalmazási területek: koleszterin-, vérnyomás-, gyulladáscsökkentő az agy jelzőanyagainak serkentése depressziónál (alacsony Serotoninszint), szenvedélybetegségnél vagy hiperaktivitásnál (alacsony Dopaminszint), a kognitiv funkciók és a járás- és beszédközpontok javulása elvonókúra (nikotin, drog) reuma/arthritis Hyperkoleszterin/Hyperlipoprotein-bete gségek

A rákolaj hasznos lehet teherbeesésnél

A rákolaj hasznos lehet teherbeesésnél

A rákolaj és a halolaj között a különbség a bennük lévő omega-3 szerkezetében van. A halolaj triglicerid, míg a rákolaj foszfolipid kötésben tartalmazza az omega-3-at. Az emberi sejtek az omega-3-at foszfolipid formában tartalmazzák.

A rákolaj hatásokról

A rákolaj hatásokról

Az antarktiszi vörösrákolaj prémium minőségű étrendkiegészítő a család valamennyi tagja számára. Gyermekkortól kezdve érdemes rendszeresen fogyasztani a testi és a szellemi fejlődés elősegítéséhez, az immunrendszer erősítéséhez. Az antarktiszi rákolaj halolaj összehasonlítás során a kutatók azt a felfedezést tették, hogy a krillekből kinyert koncentrátum az omega-3 zsírsavakat bioaktív foszfolipid formában tartalmazza.

A rákolaj, több mint egészség

A rákolaj, több mint egészség

A rákolaj kivételes össszetétele és jótékony hatásai. A vörösrákok Omega-3 és asztaxantin tartalma. A rákolajban lévő Omega-3 zsírsavak egyedülálló módon foszfolipid - azaz bioaktív - formában vannak jelen, míg a normál halolaj, csak triglicerid formában tartalmazza az Omega-3-at.

Krill olaj hatásai

Krill olaj hatásai

Üdvözlöm! A Krill egy apró, garnéla szerű rák. Ezek alkotják a föld legnagyobb biomassza állományát, a becsült mennyiségük 500-800 millió tonna. A kihalászott krill túlnyomó része haltenyésztő farmokra kerül haltápnak, mely a kb. 90 %-át alkotja a termelésnek, és csupán 10 %-ból készül krill olaj. Ebből adódóan a krill olaj fenntartható, és nem kell amiatt aggódni, hogy ez a gazdag forrás kimerüljön.

Krill-olaj az egészségért

Krill-olaj az egészségért

Napjainkban egészségünk megőrzése kiemelten fontos, és ennek szerves része a rendszeres testmozgás, valamint a kiegyensúlyozott táplálkozás, melyhez hozzájárul a minőségi étrend-kiegészítők fogyasztása is, amik tartalmazzák a szervezetünk számára szükséges tápanyagokat. A halolaj jótékony hatásai régóta ismertek, azonban az NKO® rákolaj és különböző termékei sokkal több pozitív hatást gyakorolnak szervezetünkre, melyek ezáltal manapság igen népszerűek és hatékonyak.

Krillolaj.com

Krillolaj.com

A krillek apró rákfélék, melyek az óceánokban élnek. A bálnák, a pingvinek, a fókák táplálékai, de az emberek is fogyasztják őket, főleg Japánban és Oroszországban. A belőlük kivont olajat azonban táplálékkiegészítőként értékesítik világszerte, népszerűségét tekintve mára ez a legkeresettebb omega-3 zsírsav forrás.

Hirdetés
NKO rákolaj

NKO rákolaj

A rákolaj két szinten veszi fel a küzdelmet a szív és az érrendszert veszélyeztető betegségekkel szemben. Addig amíg a halolaj csak a rossz LDL koleszterin szintjét tudja csökkenteni, addig a rákolaj ezen túlmenően, a benne található asztaxanthin bevetésével, növeli az erek rugalmasságát is, csökkentve az erekben a gyulladásokat és a károsító szabadgyökök számát. A rákolajnak harmincszor jobbak a hatásai a szívre és az érrendszerre, mint a halolajnak.

Tuti menü