Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rákolaj linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Rákolaj képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: rakolaj.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 81 db
10 ok, hogy rákolajat fogyasszunk

10 ok, hogy rákolajat fogyasszunk

A rákolaj az Antarktisz és a Csendes-óceán északi, hideg és tiszta vizeiben élő apró rákfélékből, a krillekből származik. Az utóbbi években a kutatások középpontjába került, áldásos hatásait számos vizsgálat igazolta. Legfőbb összetevői az omega-3 zsírsavak és az antioxidánsok, melyeknek köszönhetően sokrétű hatást fejt ki az emberi szervezetre.

10 probléma, ahol a rákolaj segíthet

10 probléma, ahol a rákolaj segíthet

A rákolaj (krillolaj) előnyei a benne található természetes hatóanyagok együttes erejének köszönhetők. Az omega-3 zsírsavak, a foszfolipidek és az erőteljes antioxidáns, az asztaxantin számos egészségi problémára jelenthetnek megoldást. A foszfolipidek a sejtmembránok kulcsfontosságú építőkövei. A membránok megfelelő működése nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez, mivel ezek határozzák meg, hogy mi juthat be és mi jöhet ki a sejtekből.

A hal jobban védi a szívet, mint az Omega 3 készítmények

A hal jobban védi a szívet, mint az Omega 3 készítmények

Nem nyújtanak olyan jó védelmet a szív és érrendszeri betegségek ellen a halolajat tartalmazó készítmények, mintha halat ennénk, állítja egy tanulmány. Számos kísérlet és vizsgálat bizonyította, hogy az omega 3 zsírsavakban gazdag tengeri halak csökkentik a szív- és érredszeri betegségek kockázatát, amiből kiindulva évtiztedek óta a halolajból készült Omega 3 készítmények hatásáról is ezt gondolták

A halolaj és a rákolaj közötti különbségek

A halolaj és a rákolaj közötti különbségek

A halolajnak és a rákolajnak egymáshoz való viszonyítása. Miért jobb a rákolaj a halolajnál? A rákolaj a halolajhoz képest jóval magasabb minőségű. A rákolaj antioxidáns asztaxantint is tartalmaz. A rákolajban lévő Omega-3 felszívódása hatékonyabb. A rákolaj szavatossági ideje hosszabb.

A halolaj jótékony hatása az intenzív terápiában

A halolaj jótékony hatása az intenzív terápiában

Tudományos vizsgálatok támasztják alá, hogy azoknál a népcsoportoknál - főként a tengerparti országokban - ahol a hal szerves része a mindennapi étkezésnek, a szív és érrendszeri, immunrendszeri és idegrendszer megbetegedések előfordulása számottevően alacsonyabb, mint a világ azon tájain, ahol a halfogyasztás nem rendszeres.

A Kriella

A Kriella

Krill egy apró, garnéla szerű rák. Ezek alkotják a föld legnagyobb biomassza állományát, a becsült mennyiségük 500-800 millió tonna. A kihalászott krill túlnyomó része haltenyésztő farmokra kerül haltápnak, mely a kb. 90 %-át alkotja a termelésnek, és csupán 10 %-ból készül krill olaj. Ebből adódóan a krill olaj fenntartható, és nem kell amiatt aggódni, hogy ez a gazdag forrás kimerüljön.

A krill olaj hatásai

A krill olaj hatásai

Fő alkalmazási területek: koleszterin-, vérnyomás-, gyulladáscsökkentő, az agy jelzőanyagainak serkentése depressziónál (alacsony Serotoninszint), szenvedélybetegségnél vagy hiperaktivitásnál (alacsony Dopaminszint), a kognitiv funkciók és a járás- és beszédközpontok javulása elvonókúra (nikotin, drog)

A krill Omega-3 tulajdonságai

A krill Omega-3 tulajdonságai

A KRILL-Omega3 különleges minőségű, magas Omega-3 zsírsav tartalmú, a Déli-sark tiszta vizeiben élő Krill rák olajából készül. Szemben egyéb Omega-3 zsírsavakat tartalmazó készítmények nyersanyagául szolgáló halakkal, a KRILL-Omega3 készítmény alapanyagát szolgáltató déli-sarki Krill nagyobb mennyiségben és ideális összetételben halmozza fel a szervezetünk számára nélkülözhetetlen zsírsavat

A krillolaj hatásairól

A krillolaj hatásairól

Fő alkalmazási területek: koleszterin-, vérnyomás-, gyulladáscsökkentő az agy jelzőanyagainak serkentése depressziónál (alacsony Serotoninszint), szenvedélybetegségnél vagy hiperaktivitásnál (alacsony Dopaminszint), a kognitiv funkciók és a járás- és beszédközpontok javulása elvonókúra (nikotin, drog) reuma/arthritis Hyperkoleszterin/Hyperlipoprotein-bete gségek

Hirdetés
A minőségi halolaj ismérvei

A minőségi halolaj ismérvei

Prof. Tom Saldeen Md. PH.D, a svéd Uppsalai Egyetem professzora, törvényszéki orvosszakértő, a világ vezető kutatója és szakértője az omega-3 emberi szervezetre gyakorolt hatásának vizsgálatában. Számos tudományos könyve, publikációja említi az Eskimo-3 márka hatékonyságát. Ezekből a könyveiből készítettünk egy rövid kivonatot.

A nagy omega-3 vita

A nagy omega-3 vita

Az omega-3-mat már jónéhány éve a szív és érrendszer egészsége szempontjából alapvető fontosságú zsírsavnak tartják - mi is azon kevés táplálékkiegészítő között tartjuk számon az omega-3 készítményeket, amelyet érdemes megfontolni, amennyiben nem fogyasztjuk rendszeresen ebben a zsírsavban gazdag halak húsát. Nemrég azonban nagyobb figyelmet kapott egy tanulmány, amely több, releváns cikk eredményeit elemezve próbálja megállapítani, hogy valóban segít -e az omega-3 készítmények szedése.

A Quebeck egyetem vizsgálatai a rákolajról

A Quebeck egyetem vizsgálatai a rákolajról

Új üzletág az egészségért - Krill olaj. 2013. évben elindítottuk egészségmegőrző üzletágunkat, amelynek keretében az egészséget és a fiatalos lendületet támogató termékeket kínálunk. 100% krill-olaj, Fosfolipid (hidrofil) Omega3 forrás

A rákolaj

A rákolaj

A rákolaj az omega-3 készítmények új generációját jelentik, főként mert jóval hatékonyabbak, mint a halolaj. A halolajban az omega-3 triglicerid formában van jelen, míg a rákolajban foszfolipid formában, olyan formában, ahogy az emberi sejtekben is.

A rákolaj a hatékony Omega-3 forrás

A rákolaj a hatékony Omega-3 forrás

Az egészségtelen ételek, étkezési szokások és az ártalmas környezeti hatások okozta népbetegségek megelőzésére és kezelésére egyre több táplálék-kiegészítőt dobnak piacra a cégek. Az óriási árupalettából azt sem tudjuk, melyiket válasszuk, és mi, milyen panaszokra alkalmazható.

A rákolaj hasznos lehet teherbeesésnél

A rákolaj hasznos lehet teherbeesésnél

A rákolaj és a halolaj között a különbség a bennük lévő omega-3 szerkezetében van. A halolaj triglicerid, míg a rákolaj foszfolipid kötésben tartalmazza az omega-3-at. Az emberi sejtek az omega-3-at foszfolipid formában tartalmazzák.

A rákolaj hatásokról

A rákolaj hatásokról

Az antarktiszi vörösrákolaj prémium minőségű étrendkiegészítő a család valamennyi tagja számára. Gyermekkortól kezdve érdemes rendszeresen fogyasztani a testi és a szellemi fejlődés elősegítéséhez, az immunrendszer erősítéséhez. Az antarktiszi rákolaj halolaj összehasonlítás során a kutatók azt a felfedezést tették, hogy a krillekből kinyert koncentrátum az omega-3 zsírsavakat bioaktív foszfolipid formában tartalmazza.

A rákolaj története

A rákolaj története

A rákolaj az egyik legígéretesebb új felfedezés az étrendkiegészítők terén. Apró, garnélaszerű tengeri élőlényekből készül, melyek az óceánban élnek. A tengeri táplálékláncnak majdnem a legalján állnak, de annak ellenére, hogy nagyon aprók, az óceán legnagyobb állatainak fő táplálékai.

Tuti menü