Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rákolaj linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: A rákolaj - Esszenciális [2. oldal]
részletek »

Rákolaj képes leírás: A rákolaj - Esszenciális [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: rakolaj.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 81 db
A rákolaj, több mint egészség

A rákolaj, több mint egészség

A rákolaj kivételes össszetétele és jótékony hatásai. A vörösrákok Omega-3 és asztaxantin tartalma. A rákolajban lévő Omega-3 zsírsavak egyedülálló módon foszfolipid - azaz bioaktív - formában vannak jelen, míg a normál halolaj, csak triglicerid formában tartalmazza az Omega-3-at.

A tengeri Omega, a rákolaj

A tengeri Omega, a rákolaj

Nem is gondolná, de a megoldást egészen apró élőlények nyújthatják. A sarki krill egy, a Déli sark vizeiben élő rákfajta. Ezek az állatok DHA és EPA zsírsavakat előállító micro algákat fogyasztanak. Általuk mi is hozzájuthatunk az értékes omega 3 zsírsavakhoz, melyek segítik a jobb olvasási képességhez és a memória megnövekedett teljesítményhez egy a PLOSE folyóiratban megjelent tanulmány szerint.

Antalvali rákolaj téma

Antalvali rákolaj téma

Megértem, hogy az orvosod eltiltott a jódozott sótól, viszont a jódra nagy szükséged van, épp ezért ajánlom, hogy egyél - természetsen vegyszermentes - körtét és 100%, valódi kókuszt (tudom, én szoktam írni, hogy lehetőleg idény és éghajlat szerint étkezzünk, de esetedben most ez lenne a legjobb)...

Az omega-3 zsírsav szedését gyermekkortól ajánlják a kutatók

Az omega-3 zsírsav szedését gyermekkortól ajánlják a kutatók

Az omega-3 zsírsav szedésének bevezetését fontolgatja a Brit kormány miután a legújabb kutatások igazolták, hogy segít a gyerekek megfelelő agyi fejlődésében, javul a koncentrálóképességük, és memóriájuk. Az omega-3 zsírsav legfőbb forrása a tengeri hal (Magyarország tengeri hal fogyasztása egynyolcada az ajánlott napi mennyiséghez képest).

Az omega-3 zsírsavak legfőbb forrásai

Az omega-3 zsírsavak legfőbb forrásai

1. Halak - Az EPA és a DHA legfőbb forrásai a hideg vízi tengeri halak, mint például a lazac, a hering, a makréla, a szardella és a szardínia. Más olajos halak, például a tonhal is tartalmaz omega-3 zsírsavat, de valamivel kisebb mennyiségben.

Az Omega-3 zsírsavak új generációja

Az Omega-3 zsírsavak új generációja

Több cikkben szóltam már az Omega 3 zsírsavak rendszeres fogyasztásának fontosságáról a mióma természetes úton történő gyógyítása, a mióma növekedésének megakadályozása a mióma tünetek enyhítése kapcsán. Ebben a cikkben a hagyományos Omega 3 zsírsavaktól sokkal hatékonyabb anyagról a Krill olajról (antarktiszi apró rákokból nyert olaj) olvashatsz két részben.

Az Újgenerációs Omega-3

Az Újgenerációs Omega-3

A rákolaj az omega-3 készítmények új generációját jelentik, főként mert jóval hatékonyabbak, mint a halolaj. Az a tény, hogy agyunk szárazanyag tartalmának 60%-a omega zsírsavakból áll, arra késztet, hogy kiemelt figyelmet szenteljünk a tengerből származó tápanyagoknak.

Beszámolók rákolaj fogyasztóktól - Vásárlói vélemények

Beszámolók rákolaj fogyasztóktól - Vásárlói vélemények

Extra Erős és Hagyományos Rákolaj tapszatalatok, Női Formula és Szem Formula rákolaj fogyasztói beszámolók, Vélemények rákolaj fogyasztóktól, Sikeres gyógyulások rákolajjal. Azok véleménye, akik fogyasztottak már rákolajat.

Bioglan 500mg Extra Erős Rákolaj 30db

Bioglan 500mg Extra Erős Rákolaj 30db

A rákolajban (krillolaj) lévő Omega-3 15-ször jobban beépül a sejtekbe, mint a halolaj esetében. A rákolaj az agy, a szív- és érrendszer, a bőr, a szem, a hormonok és a női egészség leghatékonyabb segítője, megerősítője. A rákolaj minőségi Omega-3 és antioxidáns asztaxanthin forrás.

Hirdetés
Bioglan Antarktiszi krill olaj árak

Bioglan Antarktiszi krill olaj árak

Krillolaj, Antarktiszi vörösrákból készül olajok, Bioglan minőségi rákolaj készítmények, Kiszerelések és árak, Mely problémák esetén mely termék fogyasztása ajánlott? Rákolaj vásárlás 1 lépésben. Fogyasszon halolaj helyett rákolajat.

Bioglan Hagyományos rákolaj

Bioglan Hagyományos rákolaj

A rákolaj rendbe hozza a vérnyomást és egészségesen tartja a szivet. Hatékonyan csökkenti az arthritis (köszvény) és hasonló betegségek okozta fájdalmakat. Csökkenti a vér koleszterin szintjét és stabilizálja a vércukor szintet Elősegíti a prosztata egészséges működését és megelőzi a prosztata rák valamint a prosztata betegségek kialalkulását

Bioglan rákolaj

Bioglan rákolaj

A rákolajban lévő Omega-3 zsírsavak egyedülálló módon foszfolipid - azaz bioaktív - formában vannak jelen, míg a normál halolaj, csak triglicerid formában tartalmazza az Omega-3-at. Az emberi test sejtfalaiban az Omega-3 foszfolipid formában található meg.

Bioglan rákolaj kapszula

Bioglan rákolaj kapszula

Dr. Bioget Fish Oil - Minőség koncentrált Norvég halolaj, Dr. Bioget Fish Oil halolaj kapszula vásárlás, különleges eljárással előállított nagy hatékonyságú halolaj készítmények, Omega-3 termékek vásárlása.

Bioglan Rákolaj Szem Formula - 30kap.

Bioglan Rákolaj Szem Formula - 30kap.

Rákolaj és Fekete áfonyát tartalmazó, a szem számára jótékony készítmény. A Bioglan Rákolaj Szem Formula, megterhelt, fáradt szemek állapotának javítására kiváló készítmény, táplálja és erősíti a szem részeit.

Biomax Rákolaj

Biomax Rákolaj

A sarki krill egy, a Déli sark vizeiben élő rákfajta. Ezekben az állatokban az omega 3 zsírsavak fokozzák a sejtek rugalmasságát, segítik az egészséget támogató bioaktív anyagok jobb felszívódását. Sokkal kevésbé hajlamosak oxidációra, mint a hagyományos triglicerid formában található omega 3 zsírsavak. Az omega3 zsírsavak elősegítik a normális vérnyomás megőrzését. Az EPA és a DHA hozzájárul a vérnormál triglicerid szintjének megtartásához, az egészséges szívműködéshez és a normális véralvadás fenntartásához.

Caleido Superba Krill olaj

Caleido Superba Krill olaj

A legtisztább Omega-3 tartalmú krill olaj A Caleido Superba Krill a világ legtisztább vizeiből látja el Önt Omega-3 zsírsavval. Páratlan Omega-3 forrás, 100%-os tisztaságú Superba Krill Olajat tartalmazó étrendkiegészítő lágyzselatin kapszula

Esszenciális zsírsavak

Esszenciális zsírsavak

A halolaj Omega 3 nélkülözhetetlen zsírsavat tartalmaz, melyet testünk nem termel, így ételből vagy táplálék kiegészítők révén juthatunk hozzá. Az Omega 3 zsírsav tengeri halakban található meg, Eicosapentaenoic savat ( EPA ) és Docosahexaenoic savat ( DHA ) tartalmaz.

Tuti menü