Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rákolaj linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Krillolaj.com - Rákolaj [4. oldal]
részletek »

Rákolaj képes leírás: Krillolaj.com - Rákolaj [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: rakolaj.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 81 db
Krillolaj.com

Krillolaj.com

A krillek apró rákfélék, melyek az óceánokban élnek. A bálnák, a pingvinek, a fókák táplálékai, de az emberek is fogyasztják őket, főleg Japánban és Oroszországban. A belőlük kivont olajat azonban táplálékkiegészítőként értékesítik világszerte, népszerűségét tekintve mára ez a legkeresettebb omega-3 zsírsav forrás.

Ma már a tengeri hal olajánál jobb ómega-3-forrás is létezik

Ma már a tengeri hal olajánál jobb ómega-3-forrás is létezik

A tengerek védelmével foglalkozó Callum Roberts, az amerikai York Egyetem professzora azt jósolja, hogy 2050-ig a világ népessége felének le kell mondania a halakról mint táplálékról, hiszen a medúzán és az iszapon kívül nem marad más számára. De mi a baj a halakkal?

Mi a velemenyetek az Omega3-ról?

Mi a velemenyetek az Omega3-ról?

Az omega-3 zsírsav legfőbb forrása eddig a halolaj volt (Magyarország tengeri hal fogyasztása 1/8 -da az ajánlott napi mennyiséghez képest). Azonban a kutatások során kiderült, hogy az olcsóbb minőségű halolaj sokszor nehézfém szennyezést tartalmazhat, így nemhogy használnánk vele, inkább árthatunk...

Mi mindenre jó a halolaj?

Mi mindenre jó a halolaj?

A közönséges halolajban megtalálható egyik anyag jelentősen csökkenti a súlyos influenza tüneteit, és a jövőben a vírusra gyógyírt jelentő szer alapját is képezheti japán kutatók szerint. Több japán egyetem munkatársai által folytatott kísérletek szerint a tengeri halak, köztük a makrélák olajában nagy mennyiségben megtalálható dokozahexán sav (DHA) lebomlása során keletkező protektin D1 nevű fehérje magas hatásfokkal gátolja meg a világszerte minden évben milliókat megfertőző influenzavírus terjedését a szervezetben - jelentette csütörtökön az Aszahi Simbun napilap.

Miért jó a halolaj?

Miért jó a halolaj?

Az UCLA kutatói az omega-3 zsírsavakban az Alzheimer-kór elleni mechanizmusokat találtak. Jó hír az, hogy egyre tovább élünk, viszont ennek is van árnyoldala: egyre nagyobb esélyünk van arra, hogy elér bennünket a kései Alzheimer-betegség.

Mik azok az omega-3 olajok?

Mik azok az omega-3 olajok?

Az omega-3 olajok a zsírok egy igen speciális fajtájához tartoznak, mégpedig az alapvető zsír­savakhoz. A kulcsszó az 'alapvető', ami orvosi nyelven azt jelenti, hogy ezek a zsírok feltétlenül szükségesek az egészséges élethez. Nélkülük semmiképpen nem lehetünk egészségesek. Az 1930-as években a kutatók rájöttek, hogy az összes növényben vagy állatban fellelhető zsír kö­zött csak kettő van, amelyhez szervezetünknek feltétlenül hozzá kell jutnia

Mire jó a halolaj?

Mire jó a halolaj?

Az omega 3 és az omega 6 zsírsavak átfogó előnyeit talán nem kell mára már ismertetni senkinek. De még mielőtt tovább mennénk - a konzerv szardínia és egyéb halkonzerv olaja nem halolaj, hanem valamilyen gagyi növényi olaj, amit jobb, ha lemosunk. (Csak magában a halban található zsír a hasznos.)

Natrol Omega-3 1000mg

Natrol Omega-3 1000mg

Natrol Omega -3 Krill Oil egyedülálló forrása az omega 3 zsírsavaknak, így ez egy jó választás ami megnövelheti a szív egészségét . A sarki krill (Euphausia superba) apró rákok, ami az omega -3 zsírsavak forrása foszfolipid (vízoldható) formában , ami segít növelni a Omega 3 zsírsavak felszívódását a szervezetben. A Natrol? Omega -3 Krill Olaj 1000mg-os hatóanyagban az előnyök széles skáláját biztosítja a a szív egészséghez. 1g-1,5 g NKO (neptun krill olaj) napi bevitele, 3 hónapon keresztül támogatja a normális tartományban levő egészséges koleszterin szintet, egy randomizált , kettős-vak klinikai vizsgálatban.**

Natrol Omega-3 Krill Oil 1000mg

Natrol Omega-3 Krill Oil 1000mg

A rákolaj már eleve foszfolipid formában tartalmazza az Omega-3 zsírsavat, zsíroldékonyságának köszönhetően pedig a bélfalon keresztül könnyen felszívódik és közvetlenül bejut a sejtmembránokba.A rákolaj magas biológiai hasznosíthatósággal rendelkezik.

Hirdetés
Neptune Krill

Neptune Krill

A sokféle Omega 3 készítmény között a Neptune Krill olaj kiválóan jó helyet foglal el. Miért? Mert nem halból van előállítva, hanem krillből, egy antarktiszi garnélafajtából. A krillnek kitűnő tulajdonságai vannak, melyek az olaját különösen értékessé teszik.

Neptune Krill olaj

Neptune Krill olaj

Ez az egyik legjobb minőségű krill olaj kapszula, melyből kiváló felszívódása miatt elegendő csak napi egyet bevenni. Korábban halolaj kapszulát fogyasztottam, de ezekből képtelen voltam a napi EPA és DHA szükségletet fedező mennyiségű kapszulát megenni, ezért áttértem a kanalas halolajra.

NKO rákolaj

NKO rákolaj

A rákolaj két szinten veszi fel a küzdelmet a szív és az érrendszert veszélyeztető betegségekkel szemben. Addig amíg a halolaj csak a rossz LDL koleszterin szintjét tudja csökkenteni, addig a rákolaj ezen túlmenően, a benne található asztaxanthin bevetésével, növeli az erek rugalmasságát is, csökkentve az erekben a gyulladásokat és a károsító szabadgyökök számát. A rákolajnak harmincszor jobbak a hatásai a szívre és az érrendszerre, mint a halolajnak.

Omega 3 super krill asztaxantinnal

Omega 3 super krill asztaxantinnal

Az omega- 3 zsírsavak, az EPA és DHA forrása, támogatja a szív-és érrendszer egészségét, sztatin terápiával együtt segít csökkenteni a szérum trigliceridek / triglicerid -és LDL- koleszterint, és segít növelni a HDL -koleszterin szintjét.

Omega Krill

Omega Krill

Az Omega Krill kapszula fogyasztását főleg azok részére ajánljuk, akik külön figyelmet fordítanak a szív-, vérkeringés egészségének támogatására, és a megfelelő koleszterinszint és agyi működés fenntartására.

Omega-3 és krill kutatások

Omega-3 és krill kutatások

A tengerek védelmével foglalkozó Callum Roberts, az amerikai York Egyetem professzora azt jósolja, hogy 2050-ig a világ népessége felének le kell mondania a halakról mint táplálékról, hiszen a medúzán és az iszapon kívül nem marad más számára.

Polip7 Gold Krill

Polip7 Gold Krill

Javallat: Idegrendszeri és szívpanaszok megelőzésére és rossz összetételű vérzsír szint esetén. Összetevők: Antarktiszi krill olaj(Euphausia superba) 500 mg mely a következőket tartalmazza: foszfolipidek 215 mg, Omega-3 zsírsavak 120 mg, Eikozapentaénsav (EPA) 70 mg, Dokozahexaénsav (DHA) 32,5 mg, Egyéb Omega-3 zsírsavak 17,5 mg, astaxanthin 50 ng, zselatin

Rákolaj

Rákolaj

A sarki krill egy, a Déli sark vizeiben élő rákfajta. Ezekben az állatokban az omega 3 zsírsavak fokozzák a sejtek rugalmasságát, segítik az egészséget támogató bioaktív anyagok jobb felszívódását. Sokkal kevésbé hajlamosak oxidációra, mint a hagyományos triglicerid formában található omega 3 zsírsavak.

Tuti menü