Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rákolaj linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Rákolaj - Vitawell [5. oldal]
részletek »

Rákolaj képes leírás: Rákolaj - Vitawell [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: rakolaj.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 81 db
Rákolaj az új generációs Omega-3

Rákolaj az új generációs Omega-3

Az emberi agy szárazanyag tartalmának 60%-a omega-3 és omega-6 zsírsavakból tevődik össze, így érdemes kiemelten foglalkoznunk a táplálkozásunk során, azokkal az élelmiszerekkel, amelyek omega-3-at nagy mennyiségben tartalmaznak.

Rákolaj választás a klinikai vizsgálatok tükrében

Rákolaj választás a klinikai vizsgálatok tükrében

A Krill egy apró garnéla-szerű rák, körülbelül 1-6 centiméter hosszú. A Krillek óceánban élnek, és a bálnák, fókák, pingvinek, és a halak fő táplálékai. A Krill kereskedelmi célú halászata elsősorban a Csendes-óceán északi partja mentén Kanadában és Japánban történik.

Red Krill Oil

Red Krill Oil

A Krill Oil a világ legtisztább vizeiből látja el Önt omega-3 zsírsavval. Páratlan omega 3 forrás, 100%, tisztaságú Krill Olajat tartalmazó étrend-kiegészítő lágyzselatin kapszula. Miért a Krill olajat fogyasszam? Mert kíváló a hatása és olajozottan élhetek.

Sztatinok kontra halolaj

Sztatinok kontra halolaj

A sztatinok és a halolaj népszerűek a szervezetben található koleszterin és triglicerid megfelelő szinten tartásában. Habár különböző hasznos tulajdonságokkal rendelkeznek, szinergista hatásuk révén javítják a szív általános egészségi állapotát.

Többezer bálna nem tévedhet

Többezer bálna nem tévedhet

Egy hatalmas tömeg, amely nagyon sokáig elkerülte a figyelmünket bizonyos szempontból. Impozáns látvány lehet, ahogyan a vízfelszín alatt nagyjából 100m mélyen hömpölyög a tonnányi apró élőlényből álló felhő, amelyre aztán szinte a semmiből lecsap egy szintén tonnás tömegű hatalmas kék bálna. Ahogyan keresztülúszik rajta, a bálna állkapcsán található szila krillek ezreit szűri egyenesen a hatalmas emlős testébe.

Twinlab Cardio Krill Oil

Twinlab Cardio Krill Oil

Krill garnéla érrendszert védő, antioxidáns hatású olaja. Küllönleges, nem halból, hanem egy antarktiszi garnélafajtából előállított olaj. Kutatások ajánlják, hogy az EPA és a DHA zsírsavak csökkenthetik a szív és érrendszeri megbetegedések kockázatát.

Video: Krill olaj Omega 3 - Halolaj Összehasonlítás!

Video: Krill olaj Omega 3 - Halolaj Összehasonlítás!

Krill olaj Omega 3 - Halolaj Összehasonlítás! - A videóból kiderül, hogy mi a különbség a a rákolajok és halolajak között. Hogy melyiket válasszuk, ebben segít a Topbio. Topbio.hu - Az egészség szolgálatában!

Vitaking VitaKrill rákolaj - 30db gélkapszula

Vitaking VitaKrill rákolaj - 30db gélkapszula

A Krill rákolaj az esszenciális omega-3 zsírsavakon és fosszfolipideken túl asztaxantint is tartalmaz, amely szív- és érvédő hatású biológiai antioxidáns. A tengeri rákok - más néven krillek - asztaxantint termelő algával táplálkoznak, ebből kifolyólag a rákolaj is tartalmazza ezt az egyedi és kivételesen erős antioxidánst, ez adja a rákféléknek a vörös és rózsaszín színüket

Vitakrill - Omega-3 rákolaj

Vitakrill - Omega-3 rákolaj

A sarki krill, egy a déli sark vizeiben élő rákfajta. A sarki krillben a hosszú láncú omega 3 zsírsavak jelentős része foszfolipid formában található meg, amely fokozza a sejtek rugalmasságát, segíti az egészséget támogató, bioaktív anyagok jobb felszívódását és az omega-3 zsírsavak hatékonyabb felhasználását.

Hirdetés
VITAkrill zselékapszula

VITAkrill zselékapszula

VITAkrill zselékapszula, Legtisztább krill olaj Omega 3 tartalommal. Páratlan omega 3 forrás, 100%, tisztaságú Neptun Krill Olajat tartalmazó étren-kiegészítő lágyzselatin kapszula. Kiszerelés: 60 db lágyzselatin kapszula, 735 mg/kapszula Nettó tömeg:44,1 g

Vitaminbolt - Natrol Omega-3

Vitaminbolt - Natrol Omega-3

Natrol Omega -3 Krill Oil egyedülálló forrása az omega 3 zsírsavaknak, így ez egy jó választás ami megnövelheti a szív egészségét . A sarki krill (Euphausia superba) apró rákok, ami az omega -3 zsírsavak forrása foszfolipid (vízoldható) formában , ami segít növelni a Omega 3 zsírsavak felszívódását a szervezetben. A Natrol? Omega -3 Krill Olaj 1000mg-os hatóanyagban az előnyök széles skáláját biztosítja a a szív egészséghez. 1g-1,5 g NKO (neptun krill olaj) napi bevitele, 3 hónapon keresztül támogatja a normális tartományban levő egészséges koleszterin szintet, egy randomizált , kettős-vak klinikai vizsgálatban.

Vitamindig - Olimp Labs Gold Krill kapszula - 30db

Vitamindig - Olimp Labs Gold Krill kapszula - 30db

A krill olajban lévő esszenciális omega-3 zsírsavnak kitüntetett szerepe van egészségünk megőrzésében. Az esszenciális zsírsavak szív- és érvédő hatásúak, jelentős szerepet játszanak az allergiás megbetegedések kezelésében és az immunvédelemben is. Különleges minőségű, magas Omega-3 zsírsav tartalmú, déli sark tiszta vizeiben élő Krill rák olajából készül. Szemben egyéb omega-3 zsírsavakat tartalmazó készítményekkel, ez a készítmény nagyobb mennyiségben és ideális összetételben halmozza fel a szervezetünk számára nélkülözhetetlen zsírsavat. Nettó tömeg: 18,78 g Összetevők: Antarktiszi krill olaj, kapszula (zselatin) Adagolási javaslat: napi1 kapszula

Vitawell vitakrill kapszula

Vitawell vitakrill kapszula

VITAkrill lágyzselatin étrend-kiegészítő kapszula - A VITAkrill a világ legtisztább vizeiből látja el Önt omega-3 zsírsavval.Páratlan omega 3 forrás, 100, tisztaságú Neptun Krill Olajat tartalmazó étren-kiegészítő lágyzselatin kapszula.

Tuti menü