Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Leghatékonyabb Omega-3 forrás képes leírás - Rákolaj.tlap.hu
részletek »

Leghatékonyabb Omega-3 forrás - Rákolaj.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rakolaj.tlap.hu » Leghatékonyabb Omega-3 forrás
Keresés
Találatok száma - 9 db
A krill Omega-3 tulajdonságai

A krill Omega-3 tulajdonságai

A KRILL-Omega3 különleges minőségű, magas Omega-3 zsírsav tartalmú, a Déli-sark tiszta vizeiben élő Krill rák olajából készül. Szemben egyéb Omega-3 zsírsavakat tartalmazó készítmények nyersanyagául szolgáló halakkal, a KRILL-Omega3 készítmény alapanyagát szolgáltató déli-sarki Krill nagyobb mennyiségben és ideális összetételben halmozza fel a szervezetünk számára nélkülözhetetlen zsírsavat

A nagy omega-3 vita

A nagy omega-3 vita

Az omega-3-mat már jónéhány éve a szív és érrendszer egészsége szempontjából alapvető fontosságú zsírsavnak tartják - mi is azon kevés táplálékkiegészítő között tartjuk számon az omega-3 készítményeket, amelyet érdemes megfontolni, amennyiben nem fogyasztjuk rendszeresen ebben a zsírsavban gazdag halak húsát. Nemrég azonban nagyobb figyelmet kapott egy tanulmány, amely több, releváns cikk eredményeit elemezve próbálja megállapítani, hogy valóban segít -e az omega-3 készítmények szedése.

A rákolaj a hatékony Omega-3 forrás

A rákolaj a hatékony Omega-3 forrás

Az egészségtelen ételek, étkezési szokások és az ártalmas környezeti hatások okozta népbetegségek megelőzésére és kezelésére egyre több táplálék-kiegészítőt dobnak piacra a cégek. Az óriási árupalettából azt sem tudjuk, melyiket válasszuk, és mi, milyen panaszokra alkalmazható.

Az omega-3 zsírsavak legfőbb forrásai

Az omega-3 zsírsavak legfőbb forrásai

1. Halak - Az EPA és a DHA legfőbb forrásai a hideg vízi tengeri halak, mint például a lazac, a hering, a makréla, a szardella és a szardínia. Más olajos halak, például a tonhal is tartalmaz omega-3 zsírsavat, de valamivel kisebb mennyiségben.

Az Omega-3 zsírsavak új generációja

Az Omega-3 zsírsavak új generációja

Több cikkben szóltam már az Omega 3 zsírsavak rendszeres fogyasztásának fontosságáról a mióma természetes úton történő gyógyítása, a mióma növekedésének megakadályozása a mióma tünetek enyhítése kapcsán. Ebben a cikkben a hagyományos Omega 3 zsírsavaktól sokkal hatékonyabb anyagról a Krill olajról (antarktiszi apró rákokból nyert olaj) olvashatsz két részben.

Az Újgenerációs Omega-3

Az Újgenerációs Omega-3

A rákolaj az omega-3 készítmények új generációját jelentik, főként mert jóval hatékonyabbak, mint a halolaj. Az a tény, hogy agyunk szárazanyag tartalmának 60%-a omega zsírsavakból áll, arra késztet, hogy kiemelt figyelmet szenteljünk a tengerből származó tápanyagoknak.

Ma már a tengeri hal olajánál jobb ómega-3-forrás is létezik

Ma már a tengeri hal olajánál jobb ómega-3-forrás is létezik

A tengerek védelmével foglalkozó Callum Roberts, az amerikai York Egyetem professzora azt jósolja, hogy 2050-ig a világ népessége felének le kell mondania a halakról mint táplálékról, hiszen a medúzán és az iszapon kívül nem marad más számára. De mi a baj a halakkal?

Rákolaj az új generációs Omega-3

Rákolaj az új generációs Omega-3

Az emberi agy szárazanyag tartalmának 60%-a omega-3 és omega-6 zsírsavakból tevődik össze, így érdemes kiemelten foglalkoznunk a táplálkozásunk során, azokkal az élelmiszerekkel, amelyek omega-3-at nagy mennyiségben tartalmaznak.

Rákolaj választás a klinikai vizsgálatok tükrében

Rákolaj választás a klinikai vizsgálatok tükrében

A Krill egy apró garnéla-szerű rák, körülbelül 1-6 centiméter hosszú. A Krillek óceánban élnek, és a bálnák, fókák, pingvinek, és a halak fő táplálékai. A Krill kereskedelmi célú halászata elsősorban a Csendes-óceán északi partja mentén Kanadában és Japánban történik.

Tuti menü