Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rákolaj előállítás képes leírás - Rákolaj.tlap.hu
részletek »

Rákolaj előállítás - Rákolaj.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rakolaj.tlap.hu » Rákolaj előállítás
Keresés
Találatok száma - 4 db
A Kriella

A Kriella

Krill egy apró, garnéla szerű rák. Ezek alkotják a föld legnagyobb biomassza állományát, a becsült mennyiségük 500-800 millió tonna. A kihalászott krill túlnyomó része haltenyésztő farmokra kerül haltápnak, mely a kb. 90 %-át alkotja a termelésnek, és csupán 10 %-ból készül krill olaj. Ebből adódóan a krill olaj fenntartható, és nem kell amiatt aggódni, hogy ez a gazdag forrás kimerüljön.

A rákolaj története

A rákolaj története

A rákolaj az egyik legígéretesebb új felfedezés az étrendkiegészítők terén. Apró, garnélaszerű tengeri élőlényekből készül, melyek az óceánban élnek. A tengeri táplálékláncnak majdnem a legalján állnak, de annak ellenére, hogy nagyon aprók, az óceán legnagyobb állatainak fő táplálékai.

Esszenciális zsírsavak

Esszenciális zsírsavak

A halolaj Omega 3 nélkülözhetetlen zsírsavat tartalmaz, melyet testünk nem termel, így ételből vagy táplálék kiegészítők révén juthatunk hozzá. Az Omega 3 zsírsav tengeri halakban található meg, Eicosapentaenoic savat ( EPA ) és Docosahexaenoic savat ( DHA ) tartalmaz.

Többezer bálna nem tévedhet

Többezer bálna nem tévedhet

Egy hatalmas tömeg, amely nagyon sokáig elkerülte a figyelmünket bizonyos szempontból. Impozáns látvány lehet, ahogyan a vízfelszín alatt nagyjából 100m mélyen hömpölyög a tonnányi apró élőlényből álló felhő, amelyre aztán szinte a semmiből lecsap egy szintén tonnás tömegű hatalmas kék bálna. Ahogyan keresztülúszik rajta, a bálna állkapcsán található szila krillek ezreit szűri egyenesen a hatalmas emlős testébe.

Tuti menü