Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rákolaj (krillolaj) szakoldalak képes leírás - Rákolaj.tlap.hu
részletek »

Rákolaj (krillolaj) szakoldalak - Rákolaj.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rakolaj.tlap.hu » Rákolaj (krillolaj) szakoldalak
Keresés
Találatok száma - 4 db
Bioglan rákolaj

Bioglan rákolaj

A rákolajban lévő Omega-3 zsírsavak egyedülálló módon foszfolipid - azaz bioaktív - formában vannak jelen, míg a normál halolaj, csak triglicerid formában tartalmazza az Omega-3-at. Az emberi test sejtfalaiban az Omega-3 foszfolipid formában található meg.

Biomax Rákolaj

Biomax Rákolaj

A sarki krill egy, a Déli sark vizeiben élő rákfajta. Ezekben az állatokban az omega 3 zsírsavak fokozzák a sejtek rugalmasságát, segítik az egészséget támogató bioaktív anyagok jobb felszívódását. Sokkal kevésbé hajlamosak oxidációra, mint a hagyományos triglicerid formában található omega 3 zsírsavak. Az omega3 zsírsavak elősegítik a normális vérnyomás megőrzését. Az EPA és a DHA hozzájárul a vérnormál triglicerid szintjének megtartásához, az egészséges szívműködéshez és a normális véralvadás fenntartásához.

Kriella

Kriella

A Krill egy apró, garnéla szerű rák. Ezek alkotják a föld legnagyobb biomassza állományát, a becsült mennyiségük 500-800 millió tonna. A kihalászott krill túlnyomó része haltenyésztő farmokra kerül haltápnak, mely a kb. 90 %-át alkotja a termelésnek, és csupán 10 %-ból készül krill olaj.

Rákolaj

Rákolaj

A sarki krill egy, a Déli sark vizeiben élő rákfajta. Ezekben az állatokban az omega 3 zsírsavak fokozzák a sejtek rugalmasságát, segítik az egészséget támogató bioaktív anyagok jobb felszívódását. Sokkal kevésbé hajlamosak oxidációra, mint a hagyományos triglicerid formában található omega 3 zsírsavak.

Tuti menü