Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rákolaj (krillolaj) vásárlás képes leírás - Rákolaj.tlap.hu
részletek »

Rákolaj (krillolaj) vásárlás - Rákolaj.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rakolaj.tlap.hu » Rákolaj (krillolaj) vásárlás
Keresés
Találatok száma - 29 db
Bioglan 500mg Extra Erős Rákolaj 30db

Bioglan 500mg Extra Erős Rákolaj 30db

A rákolajban (krillolaj) lévő Omega-3 15-ször jobban beépül a sejtekbe, mint a halolaj esetében. A rákolaj az agy, a szív- és érrendszer, a bőr, a szem, a hormonok és a női egészség leghatékonyabb segítője, megerősítője. A rákolaj minőségi Omega-3 és antioxidáns asztaxanthin forrás.

Bioglan Antarktiszi krill olaj árak

Bioglan Antarktiszi krill olaj árak

Krillolaj, Antarktiszi vörösrákból készül olajok, Bioglan minőségi rákolaj készítmények, Kiszerelések és árak, Mely problémák esetén mely termék fogyasztása ajánlott? Rákolaj vásárlás 1 lépésben. Fogyasszon halolaj helyett rákolajat.

Bioglan Hagyományos rákolaj

Bioglan Hagyományos rákolaj

A rákolaj rendbe hozza a vérnyomást és egészségesen tartja a szivet. Hatékonyan csökkenti az arthritis (köszvény) és hasonló betegségek okozta fájdalmakat. Csökkenti a vér koleszterin szintjét és stabilizálja a vércukor szintet Elősegíti a prosztata egészséges működését és megelőzi a prosztata rák valamint a prosztata betegségek kialalkulását

Bioglan rákolaj kapszula

Bioglan rákolaj kapszula

Dr. Bioget Fish Oil - Minőség koncentrált Norvég halolaj, Dr. Bioget Fish Oil halolaj kapszula vásárlás, különleges eljárással előállított nagy hatékonyságú halolaj készítmények, Omega-3 termékek vásárlása.

Bioglan Rákolaj Szem Formula - 30kap.

Bioglan Rákolaj Szem Formula - 30kap.

Rákolaj és Fekete áfonyát tartalmazó, a szem számára jótékony készítmény. A Bioglan Rákolaj Szem Formula, megterhelt, fáradt szemek állapotának javítására kiváló készítmény, táplálja és erősíti a szem részeit.

Caleido Superba Krill olaj

Caleido Superba Krill olaj

A legtisztább Omega-3 tartalmú krill olaj A Caleido Superba Krill a világ legtisztább vizeiből látja el Önt Omega-3 zsírsavval. Páratlan Omega-3 forrás, 100%-os tisztaságú Superba Krill Olajat tartalmazó étrendkiegészítő lágyzselatin kapszula

Internetpatika rákolaj

Internetpatika rákolaj

Az emberi agy szárazanyag tartalmának 60%-a omega-3 és omega-6 zsírsavakból tevődik össze, így érdemes kiemelten foglalkoznunk a táplálkozásunk során, azokkal az élelmiszerekkel, amelyek omega-3-at nagy mennyiségben tartalmaznak. A rákolaj az omega-3 tartalmú ételek új generációját jelenti, mivel a benne lévő omega-3 sokkal jobban beépül az emberi sejtekbe, mint a halolajoknál. A halolajokban az omega-3 triglicerid kötésben van, míg a rákolajban foszfolipid formában. Az emberi sejtek is foszfolipid formában tárolják az omega-3-at.

Komplex olaj készítmények

Komplex olaj készítmények

Lecitin és Omega 3-6-9 olajok: olaj, kapszula - 1x1 Vitaday, Bálint cseppek, Bioglan, Dr. Chen, Dr. Herz olaj, kapszula a ProVitamin kínálatában! AllBlend, csukamájolaj, feketeköménymag olajos kivonata, Extra Erős Rákolaj 500mg, Hagyományos Rákolaj

Kriella Krill Olaj Lágykapszula

Kriella Krill Olaj Lágykapszula

A Krill egy apró, garnéla szerű rák. Ezek alkotják a föld legnagyobb biomassza állományát, a becsült mennyiségük 500-800 millió tonna. A kihalászott krill túlnyomó része haltenyésztő farmokra kerül haltápnak, mely a kb. 90 %-át alkotja a termelésnek, és csupán 10 %-ból készül krill olaj.

Hirdetés
Krill Oil 1000 mg 60 kapszula

Krill Oil 1000 mg 60 kapszula

Csökkentheti a kockázatát koszorúér-betegség támogatja az egészséges szív ad önnek Omega-3 zsírsavak - a 'jó' zsírok fontos sejt-és anyagcsere-egészségügyi támogató, de nem meggyózó kutatások azt mutatják, hogy a fogyasztás az EPA és a DHA omega-3 zsírsavak kockázatának csökkentése érdekében a koszorúér-betegség. Lásd táplálkozási információkat összes zsírtartalmat is.

Krill olaj 500mg

Krill olaj 500mg

A rákolaj a világ legtisztább vizeiből látja el Önt omega-3 zsírsavval. Páratlan omega-3 forrás, 100%, tisztaságú Neptun Krill Olajat tartalmazó étrend-kiegészítő lágyzselatin kapszula. Mi a VITAkrill? A sarki krill, egy a déli sark vizeiben élő rákfajta.

Krill olaj omega 3

Krill olaj omega 3

Az Omega-3 zsírsavak új generációja, a Krill-olaj (Rákolaj). A Krill egy norvég szó és annyit jelent: bálnaeledel. A krill kis rákocskákat takar, amelyek hatalmas rajokban fordulnak elő, elsősorban az Antarktiszon. Ők állnak az élelemlánc legelején, kizárólag növényi planktonokkal táplálkoznak és ezért mentesek mindenféle nehézfémtől és műtrágyától, szemben a legtöbb halfajtával.

Krill Omega 3 Neptun Krill olaj (rákolaj) kapszula 60db (2db=1000

Krill Omega 3 Neptun Krill olaj (rákolaj) kapszula 60db (2db=1000

Összetevők:NeptunKrill Olaj (rákok közé tartozó Euphausiasuperbakrillből származó lipidextraktum), zselésítő anyag: hal zselatin, nedvesítő szer: glicerin, víz. A legfontosabb 5 dolog, amit érdemes tudni a KRILL-Omega3-ról: 1.A sarki krill egy, a Déli-sark vizeiben élő rákfajta. A sarki krillben a hosszú láncú omega-3 zsírsavak jelentős része foszfolipid formában található meg, amely fokozza a sejtek rugalmasságát, segíti az egészséget támogató, bioaktív anyagok jobb felszívódását és az omega-3 zsírsavak hatékonyabb felhasználását.

Krill Omega 3 Rákolaj kapszula 30 Db.

Krill Omega 3 Rákolaj kapszula 30 Db.

Míg a halolajakban lévő Omega-3 zsírsavak Tryglycerid formájában fordulnak elő, addig a Krill-olajban Phospholipid formájában (Lecithin-alkotóelemként) találhatóak, ami az emberi sejtmembránnak is alkotóeleme és így sokkal könnyebben felszívódnak, mint a halolaj Tryglyceridjei.

KRILL-Omega3 Asztaxantin tartalommal

KRILL-Omega3 Asztaxantin tartalommal

100% tisztaságú NKO Krill olaj, asztaxantin tartalommal. KRILL-Omega3. OÉTI notifikációs szám: 12876/2013. A 4 legfontosabb dolog, amit tudni érdemes az 100% tisztaságú NKO Krill-Omega 3-ról. 1. A sarki krill egy, a Déli sark vizeiben élő rákfajta. Ezekben az állatokban az omega 3 zsírsavak fokozzák a sejtek rugalmasságát, segítik az egészséget támogató bioaktív anyagok jobb felszívódását. Sokkal kevésbé hajlamosak oxidációra, mint a hagyományos triglicerid formában található omega 3 zsírsavak.

Natrol Omega-3 1000mg

Natrol Omega-3 1000mg

Natrol Omega -3 Krill Oil egyedülálló forrása az omega 3 zsírsavaknak, így ez egy jó választás ami megnövelheti a szív egészségét . A sarki krill (Euphausia superba) apró rákok, ami az omega -3 zsírsavak forrása foszfolipid (vízoldható) formában , ami segít növelni a Omega 3 zsírsavak felszívódását a szervezetben. A Natrol? Omega -3 Krill Olaj 1000mg-os hatóanyagban az előnyök széles skáláját biztosítja a a szív egészséghez. 1g-1,5 g NKO (neptun krill olaj) napi bevitele, 3 hónapon keresztül támogatja a normális tartományban levő egészséges koleszterin szintet, egy randomizált , kettős-vak klinikai vizsgálatban.**

Natrol Omega-3 Krill Oil 1000mg

Natrol Omega-3 Krill Oil 1000mg

A rákolaj már eleve foszfolipid formában tartalmazza az Omega-3 zsírsavat, zsíroldékonyságának köszönhetően pedig a bélfalon keresztül könnyen felszívódik és közvetlenül bejut a sejtmembránokba.A rákolaj magas biológiai hasznosíthatósággal rendelkezik.

Tuti menü