Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rákolaj (krillolaj) vásárlás képes leírás: Neptune - Vitawell [2. oldal]
részletek »

Rákolaj (krillolaj) vásárlás: Neptune - Vitawell [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: rakolaj.tlap.hu » Rákolaj (krillolaj) vásárlás
Keresés
Találatok száma - 29 db
Neptune Krill

Neptune Krill

A sokféle Omega 3 készítmény között a Neptune Krill olaj kiválóan jó helyet foglal el. Miért? Mert nem halból van előállítva, hanem krillből, egy antarktiszi garnélafajtából. A krillnek kitűnő tulajdonságai vannak, melyek az olaját különösen értékessé teszik.

Omega 3 super krill asztaxantinnal

Omega 3 super krill asztaxantinnal

Az omega- 3 zsírsavak, az EPA és DHA forrása, támogatja a szív-és érrendszer egészségét, sztatin terápiával együtt segít csökkenteni a szérum trigliceridek / triglicerid -és LDL- koleszterint, és segít növelni a HDL -koleszterin szintjét.

Omega Krill

Omega Krill

Az Omega Krill kapszula fogyasztását főleg azok részére ajánljuk, akik külön figyelmet fordítanak a szív-, vérkeringés egészségének támogatására, és a megfelelő koleszterinszint és agyi működés fenntartására.

Polip7 Gold Krill

Polip7 Gold Krill

Javallat: Idegrendszeri és szívpanaszok megelőzésére és rossz összetételű vérzsír szint esetén. Összetevők: Antarktiszi krill olaj(Euphausia superba) 500 mg mely a következőket tartalmazza: foszfolipidek 215 mg, Omega-3 zsírsavak 120 mg, Eikozapentaénsav (EPA) 70 mg, Dokozahexaénsav (DHA) 32,5 mg, Egyéb Omega-3 zsírsavak 17,5 mg, astaxanthin 50 ng, zselatin

Red Krill Oil

Red Krill Oil

A Krill Oil a világ legtisztább vizeiből látja el Önt omega-3 zsírsavval. Páratlan omega 3 forrás, 100%, tisztaságú Krill Olajat tartalmazó étrend-kiegészítő lágyzselatin kapszula. Miért a Krill olajat fogyasszam? Mert kíváló a hatása és olajozottan élhetek.

Twinlab Cardio Krill Oil

Twinlab Cardio Krill Oil

Krill garnéla érrendszert védő, antioxidáns hatású olaja. Küllönleges, nem halból, hanem egy antarktiszi garnélafajtából előállított olaj. Kutatások ajánlják, hogy az EPA és a DHA zsírsavak csökkenthetik a szív és érrendszeri megbetegedések kockázatát.

Vitaking VitaKrill rákolaj - 30db gélkapszula

Vitaking VitaKrill rákolaj - 30db gélkapszula

A Krill rákolaj az esszenciális omega-3 zsírsavakon és fosszfolipideken túl asztaxantint is tartalmaz, amely szív- és érvédő hatású biológiai antioxidáns. A tengeri rákok - más néven krillek - asztaxantint termelő algával táplálkoznak, ebből kifolyólag a rákolaj is tartalmazza ezt az egyedi és kivételesen erős antioxidánst, ez adja a rákféléknek a vörös és rózsaszín színüket

Vitakrill - Omega-3 rákolaj

Vitakrill - Omega-3 rákolaj

A sarki krill, egy a déli sark vizeiben élő rákfajta. A sarki krillben a hosszú láncú omega 3 zsírsavak jelentős része foszfolipid formában található meg, amely fokozza a sejtek rugalmasságát, segíti az egészséget támogató, bioaktív anyagok jobb felszívódását és az omega-3 zsírsavak hatékonyabb felhasználását.

VITAkrill zselékapszula

VITAkrill zselékapszula

VITAkrill zselékapszula, Legtisztább krill olaj Omega 3 tartalommal. Páratlan omega 3 forrás, 100%, tisztaságú Neptun Krill Olajat tartalmazó étren-kiegészítő lágyzselatin kapszula. Kiszerelés: 60 db lágyzselatin kapszula, 735 mg/kapszula Nettó tömeg:44,1 g

Hirdetés
Vitaminbolt - Natrol Omega-3

Vitaminbolt - Natrol Omega-3

Natrol Omega -3 Krill Oil egyedülálló forrása az omega 3 zsírsavaknak, így ez egy jó választás ami megnövelheti a szív egészségét . A sarki krill (Euphausia superba) apró rákok, ami az omega -3 zsírsavak forrása foszfolipid (vízoldható) formában , ami segít növelni a Omega 3 zsírsavak felszívódását a szervezetben. A Natrol? Omega -3 Krill Olaj 1000mg-os hatóanyagban az előnyök széles skáláját biztosítja a a szív egészséghez. 1g-1,5 g NKO (neptun krill olaj) napi bevitele, 3 hónapon keresztül támogatja a normális tartományban levő egészséges koleszterin szintet, egy randomizált , kettős-vak klinikai vizsgálatban.

Vitamindig - Olimp Labs Gold Krill kapszula - 30db

Vitamindig - Olimp Labs Gold Krill kapszula - 30db

A krill olajban lévő esszenciális omega-3 zsírsavnak kitüntetett szerepe van egészségünk megőrzésében. Az esszenciális zsírsavak szív- és érvédő hatásúak, jelentős szerepet játszanak az allergiás megbetegedések kezelésében és az immunvédelemben is. Különleges minőségű, magas Omega-3 zsírsav tartalmú, déli sark tiszta vizeiben élő Krill rák olajából készül. Szemben egyéb omega-3 zsírsavakat tartalmazó készítményekkel, ez a készítmény nagyobb mennyiségben és ideális összetételben halmozza fel a szervezetünk számára nélkülözhetetlen zsírsavat. Nettó tömeg: 18,78 g Összetevők: Antarktiszi krill olaj, kapszula (zselatin) Adagolási javaslat: napi1 kapszula

Vitawell vitakrill kapszula

Vitawell vitakrill kapszula

VITAkrill lágyzselatin étrend-kiegészítő kapszula - A VITAkrill a világ legtisztább vizeiből látja el Önt omega-3 zsírsavval.Páratlan omega 3 forrás, 100, tisztaságú Neptun Krill Olajat tartalmazó étren-kiegészítő lágyzselatin kapszula.

Tuti menü